kluis-expert

Klantenservice 088 520 7777
Subcategorieën:

Alle brandkasten en kluizen

Filters

Filter op:
Producttype
Toon resultaten (175)
 1. Meer opties
 2. Minder opties
Indicatie verzekeringsdekking
Toon resultaten (175)
Brandwerendheid papier
Toon resultaten (175)
Brandwerendheid data
Toon resultaten (175)
Type slot
Toon resultaten (175)
Hoogte
Toon resultaten (175)
Breedte
Toon resultaten (175)
Prijs
Toon resultaten (175)
Merk
Toon resultaten (175)
 1. Meer opties
 2. Minder opties
"kluis-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist

Het grootste assortiment

Voor brandkasten en kluizen van bekende merken als Sistec, Juwel en De Raat bent u bij ons aan het juiste adres. Berg uw waardevolle bezittingen veilig op in een eurosafe of elektronische kluis. De meeste kluizen zijn officieel gecertificeerd door ECB-S en bieden uitstekende bescherming tegen brand en/of inbraak. Ook voor een hotel safe, autokluizen of een andere reiskluis kunt u bij kluis-expert terecht.

Meer kluissoorten

Orden en beveilig uw documenten en digitale materiaal in een brandwerende archiefkast of datasafe. Uw pc of laptop beveiligt u met een laptopkluis of computerlock. Voor een verborgen bescherming kunt u kiezen voor een inbouw muurkluis of vloerkluis. Heeft uw winkel veel contant geld te verwerken? Kies dan voor een handige afstortkluis. Heeft u veel sleutels in beheer? Dan biedt een sleutel kluis of sleutelkast uitkomst. We hebben zelfs sleutelkastjes voor noodsleutels of vooraad zodat u altijd die ene belangrijke sleutel bij de hand hebt. Bent u op zoek naar een klein formaat kluis? De kleinere kluisjes zijn ook ruimschoots vertegenwoordigd in onze webwinkel.

Kies de juiste kluis

Een kluis kopen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Filter aan de hand van ons eigenschappensysteem de juiste kluizen en brandkasten uit het assortiment en kijk welke safe kluis het meest aan uw wensen voldoet. Komt u er niet uit? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn experts op het gebied van brandkasten en kluizen en kunnen u altijd een helpende hand bieden.

Laatste reviews

Veelgestelde vragen

 • De Raat Protector Auto-laptopsafe

  Past daar een laptop in van 385 x 265 x34?

  Gevraagd door Bert C.Osendarp op 21 januari 2015

  De Binnenmaten van deze kluis zijn 170×410×415 mm (h×b×d). Dus er moet genoeg ruimte zijn om uw laptop veilig weg te bergen.

  Antwoord van onze expert
 • Salvus Ferrara Eurosafe

  Beste, graag wat meer uitleg over de waardedekking en dan meer specifiek waarom deze €9000 is, maar in België blijkbaar €25000

  Gevraagd door Hans op 18 januari 2015

  De Belgische overheid heeft hiervoor andere normen gesteld. De normen die de verzekeraar daadwerkelijk aanhoudt verschilt per verzekeraar. Neemt u hiervoor SVP contact op met uw verzekeringsmaatschappij.

  Antwoord van onze expert
 • Technomax DP

  Beste, Wat is de binnenmaat van de Technomax DP 350x490x430mm ?

  Gevraagd op 18-01-15

  240 x 380 x 310 MM

  Onze expert

Onafhankelijk keurmerk