kluis-expert

Klantenservice 088 520 7777
Subcategorieën:

Alle brandkasten en kluizen

Filters

Filter op:
Producttype
Toon resultaten (173)
 1. Meer opties
 2. Minder opties
Indicatie verzekeringsdekking
Toon resultaten (173)
Brandwerendheid papier
Toon resultaten (173)
Brandwerendheid data
Toon resultaten (173)
Type slot
Toon resultaten (173)
Hoogte
Toon resultaten (173)
Breedte
Toon resultaten (173)
Prijs
Toon resultaten (173)
Merk
Toon resultaten (173)
 1. Meer opties
 2. Minder opties
"kluis-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist

Het grootste assortiment

Voor brandkasten en kluizen van bekende merken als Sistec, Juwel en De Raat bent u bij ons aan het juiste adres. Berg uw waardevolle bezittingen veilig op in een eurosafe of elektronische kluis. De meeste kluizen zijn officieel gecertificeerd door ECB-S en bieden uitstekende bescherming tegen brand en/of inbraak. Ook voor een hotel safe, autokluizen of een andere reiskluis kunt u bij kluis-expert terecht.

Meer kluissoorten

Orden en beveilig uw documenten en digitale materiaal in een brandwerende archiefkast of datasafe. Uw pc of laptop beveiligt u met een laptopkluis of computerlock. Voor een verborgen bescherming kunt u kiezen voor een inbouw muurkluis of vloerkluis. Heeft uw winkel veel contant geld te verwerken? Kies dan voor een handige afstortkluis. Heeft u veel sleutels in beheer? Dan biedt een sleutel kluis of sleutelkast uitkomst. We hebben zelfs sleutelkastjes voor noodsleutels of vooraad zodat u altijd die ene belangrijke sleutel bij de hand hebt. Bent u op zoek naar een klein formaat kluis? De kleinere kluisjes zijn ook ruimschoots vertegenwoordigd in onze webwinkel.

Kies de juiste kluis

Een kluis kopen hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Filter aan de hand van ons eigenschappensysteem de juiste kluizen en brandkasten uit het assortiment en kijk welke safe kluis het meest aan uw wensen voldoet. Komt u er niet uit? Dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij zijn experts op het gebied van brandkasten en kluizen en kunnen u altijd een helpende hand bieden.

Laatste reviews

Veelgestelde vragen

 • Royal Safe Brandkast

  Ik heb een Royal Safe R10 ingemetseld in de kelder van mijn huis. De vorige eigenaar is overleden, maar heeft de safedeur opengelaten en de sleutel in het slot. Kan ik de code achterhalen door de draaischijven te onderzoeken? En kan ik bij jullie reservesleutels bestellen? Deenige die ik heb is door het uitproberen redelijk verbogen en kan mogelijk een keer afbreken. Kan ik ook alleen een nieuwe deur bestellen als dit alles geen zin heeft?

  Gevraagd door Toine op 20 november 2014

  U begrijpt vast dat we u niet mogen helpen. Wellicht kunt u er achter komen wie destijds de installatie heeft aangevraagd geïnstalleerd, wellicht kunnen zij u toestemming geven.

  Antwoord van onze expert
 • Stark Modern

  Heeft deze kluis een ECB•S keurmerk en zo ja in welke verzekeringcategorie valt deze kluis. Het gaat mij om het kleinste model.

  Gevraagd door Hiel op 9 november 2014

  Deze heeft geen keurmerk of normering meegekregen.

  Antwoord van onze expert
 • Sun Safes Brandkast Electronic

  wat is precies de binnenmaat van brandkast electronic.

  Gevraagd op 08-11-14

  220×355×260 mm

  Onze expert