kluis-expert

Klantenservice 088 520 7777
Subcategorieën:

Sleutelkluizen

Filters

Filter op:
Aantal sleutelhaken
Toon resultaten (25)
 1. Meer opties
 2. Minder opties
Producttype
Toon resultaten (25)
Indicatie verzekeringsdekking
Toon resultaten (25)
Type slot
Toon resultaten (25)
Hoogte
Toon resultaten (25)
Breedte
Toon resultaten (25)
Prijs
Toon resultaten (25)
Merk
Toon resultaten (25)
"kluis-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist

Uw sleutels achter slot en grendel

Een sleutelsafe is de ideale kluis voor bedrijven en instellingen die een grote hoeveelheid sleutels in beheer hebben. In een sleutel kluis kunt u de sleutels geordend en bovenal veilig opbergen. Kluis-expert heeft sleutelkluizen in alle soorten en maten: bijvoorbeeld voor garages of leasebedrijven kan een ruime sleutelkluis met code uitkomst bieden, maar voor kleinere bedrijf is een compact sleutelkluisje meer geschikt. Ook is een sleutelkluis ideaal voor de brandweer, die op elk moment de juiste sleutel binnen handbereik moet hebben.

Laatste reviews

 • Het is een zeer degelijke en handige kluis, zeker voor het niet uitdelen van de sleutels maar gewoon 1 op vaste veilige plek staat. Ik ben er heel blij mee. Ook uit eerdere ervaringen uit mijn werk in de Thuiszorg ben ik alleen maar positief over!
  Masterlock Select Access ML5415 Gratis retour: €55,90
  Masterlock Select Access ML5415
 • "ik was dit tegen gekomen bij een vakantie huisje en wist meteen dit is voor mij omdat ik wel eens thuis kom zonder sleutels en dan buiten sta dit probleem is hier netjes en goedkoop opgelost dit is een waarde volle aankoop."

  Masterlock Select Access Mini
  Masterlock Select Access Mini
 • "Voor mij ideaal formaat sleutelkluisje. Eenvoudig om in de buurt van de voordeur te monteren. Voldoende ruimte voor allerlei sleutels die je soms dagelijks, maar soms ook maar zelden gebruikt. Nooit meer zoeken. Geen angst dat iemand het ruitje naast de voordeur in slaat en er met alle sleutels van door gaat (en de daarbij behorende auto's, motoren, etc.). Makkelijk te monteren al heb ik wel een slag grotere schroeven gebruikt (klein formaat keilbout). Slot en intoetsen code werkt prima, zelfs met koude handen. Al met al prima product voor goede prijs. "

  De Raat Sleutelkastje E-compact
  De Raat Sleutelkastje E-compact
 • "Product voldoet volledig aan de verwachtingen die op de website werden gewekt: zeer stevige constructie, gemakkelijk te bedienen en eenvoudig te bevestigen."

  Masterlock Select Access ML5415
  Masterlock Select Access ML5415

Veelgestelde vragen

 • De Raat Sleutelkastje E-compact

  Kan ik hem aan de muur hangen? Zijn daar gaten voor in de achterwand.

  Gevraagd door Jonkman op 1 oktober 2014

  Ja hoor, dit gaat heel gemakkelijk.

  Antwoord van onze expert
 • De Raat Key Security Box 001

  Goedenavond, "Daarnaast heeft u de keuze uit een trommel aan de linker- of rechterkant" Nou was mij vraag is het als ik voor de kluis sta of achter de kluis dat ik erachter kan komen aan welke kant de trommel open gaat Ik hoor graag van jullie

  Gevraagd door Joe op 18 juni 2014

  Bij dit model zit de trommel links als u voor de kluis staat. De overige modellen vindt u in de links onderaan de producttekst. KSB 002: muurverankering, trommel rechts KSB 003: verankering op draagpaal, trommel links KSB 004: verankering op draagpaal, trommel rechts

  Antwoord van onze expert
 • Masterlock Select Access ML5412

  Is de code zodanig instelbaar dat deze elke dag automatisch verandert?

  Gevraagd op 15-05-14

  Nee, dit is niet mogelijk.

  Onze expert

Onafhankelijk keurmerk