Alle brandkasten en kluizen

Brandkasten en kluizen zijn er in alle soorten en maten. Ze bieden je waardevolle eigendommen bescherming tegen brand, inbraak of allebei. Bij ons zijn gerenommeerde merken als Salvus, Sistec en Juwel vertegenwoordigd. Neem een kijkje in onze webshop en kies de kluis die aan je wensen voldoet.

Speciale soorten kluizen

Beveilig je digitale informatie met een datasafe of vergrendel je pc met een laptopkluis. Om je contante geld op te bergen kun je een afstortkluis of inbouw vloerkluis of muurkluis aanschaffen. Ben je op zoek naar een klein kluisje of heb je meer spullen op te bergen en heb je liever een grote safe kluis of reguliere eurosafe? Op kluis-expert zul je de juiste kluis vinden!

Een veilig bedrijf

Natuurlijk wil je graag een veilig gevoel creëren in je privé-omgeving, maar in een bedrijf is dat misschien wel minstens zo belangrijk. Om bijvoorbeeld je bedrijfdocumentatie de juiste bescherming te bieden, adviseren wij je eens rond te kijken in ons assortiment archiefkasten. Ook de sleutelkluis is onmisbaar voor grotere bedrijven en instellingen. In een sleutelkluis kun je jouw sleutels veilig en geordend opbergen. Wij hebben verschillende sleutelkluizen op voorraad: van de grootste sleutelkast tot het kleinste sleutelkluisje: bij ons kun je altijd terecht.

Eenvoudig en snel

Aan een kluis kopen of safe kopen hoeft geen eindeloze zoektocht vooraf te gaan. Kies aan de hand van ons filtersysteem de juiste eigenschappen en bepaal welke safe kluis voor jou het meest geschikt is. Kluizen kopen was nog nooit zo eenvoudig!