Archiefkasten

Vanzelfsprekend is het belangrijk dat je gevoelige bedrijfsinformatie niet in verkeerde handen valt of verloren gaat tijdens een vervelend incident als brand. Met de brandwerende archiefkasten van kluis-expert kun je de risico’s aanzienlijk beperken. Een brandwerende archiefkast is eigenlijk onmisbaar in het moderne bedrijfsleven.

Alle soorten brandwerende archiefkasten

Onze brandwerende kasten zijn grondig getest door de officiële testinstituten en hebben de testen met vlag en wimpel doorstaan. Voor archiefkasten in alle soorten en maten kun je bij ons terecht, allemaal naar eigen smaak in te richten met verschillende accessoires. Ook andere soorten documentensafes en waardekasten, bijvoorbeeld met extra inbraakwerende capaciteiten, vind je in ons assortiment.

Ook data beschermen?

Ook voor de bescherming van digitale (bedrijfs)informatie zijn er verschillende kluizen en brandkasten beschikbaar. Met een brandwerende datasafe bescherm je ook je digitale informatiedragers, zoals cd’s, dvd’s en harde schijven tegen brand en inbraak. Je pc of laptop is in veilige handen met een laptopkluis of computerkluis.