Geldkistjes

Een veilige bergplaats voor je contanten

Wil je een geldkistje kopen om je kasgeld veilig op te kunnen bergen na sluitingstijd? Voor bedrijven, instellingen of verenigingen is een geldkluis onmisbaar. De geldkistjes zijn compact vormgegeven en zijn speciaal ontworpen om je kleingeld geordend en netjes op te slaan. De meeste geldkisten worden geleverd met een handig inzetbakje om de contanten te kunnen sorteren.

Ook voor in de kluis

De geldkisten zijn in verschillende soorten en maten leverbaar. Een geldkist kan afzonderlijk worden afgesloten, maar kan qua formaat natuurlijk ook ideaal in een grotere eurosafe, brandkast of archiefkast worden opgeborgen.

Afstortkluizen

Heb je dagelijks te maken met grotere hoeveelheden geld? Dan biedt een afstortkluis of kassa kluis uitkomst! Hiermee kun je ervoor zorgen dat er niet al te veel contant geld direct voor het grijpen ligt. Grotere bedragen kun je in veiligheid brengen door tijdig af te romen. De meeste afstortkluizen zijn extra beveiligd door middel van een anti-hengelsysteem. Een andere optie om je geld en andere waardevolle documenten uit het zicht te houden is een inbouw vloerkluis of muurkluis. Kijk eens rond in onze webshop en maak kennis met de mogelijkheden op het gebied van brandkasten en kluizen.