Advies over kluizen

Je wilt natuurlijk niet dat kostbare bezittingen gestolen worden of in vlammen opgaan. Een kluis biedt dan uitkomst. Op deze pagina lees je waar je op moet letten bij het kopen van een kluis. Je vindt hier alles over de verschillende soorten kluizen, de speciale keurmerken waar je zoal op kunt letten en over brand- en inbraakwerende kluizen. Aan de hand van deze informatie bepaal je eenvoudig welke kluis geschikt is voor jou!

Alles over het kopen van een kluis

Het kopen van een kluis is vast geen dagelijkse bezigheid voor je. De meeste mensen besluiten een kluis te kopen na een vervelende gebeurtenis, zoals een inbraak of een brand. Logisch dat je dan op zoek bent naar een kluis om je kostbare bezittingen veilig op te bergen! Je nieuwe kluis moet wel een weloverwogen aankoop worden. Laat je daarom adviseren door onze experts.

  1. Lees meer over het kopen van een kluis

Alles over de verschillende soorten kluizen

Kluizen zijn er in veel verschillende soorten, maten en uitvoeringen. De belangrijkste verschillen zitten in het type spullen dat in de kluis opgeborgen kan worden en de extra voorzieningen, die in de kluis zijn getroffen. Maar waar kun je welke kluis het beste voor gebruiken? Wij hebben een overzicht van verschillende kluizen voor je om antwoord te kunnen geven op deze vraag.

  1. Lees meer over de soorten kluizen

Alles over brand- en inbraakwerende kluizen

Een kluis kan inbraakwerend, brandwerend of inbraakwerend en brandwerend tegelijk zijn. Het is niet per definitie zo dat een brandwerende kluis ook goed beschermd is tegen inbraak. Het is maar net welke waardevolle spullen je in je nieuwe kluis wilt gaan bewaren. Frank geeft je op deze pagina meer informatie over beide soorten kluizen.

  1. Lees meer over de keurmerken van kluizen